Fashion

10 начини како да ја комбинирате виолетовата боја.

Ви здосади ‘millennial pink’ нијансата? Виолетовата боја сега е тука за да и даде малку пауза. Па така време е да  испробаме нешто ново оваа сезона , иако бојата се појави на ревиите на повеќе дизајнери оваа пролет,  можеме одлично да ја вметнеме и во есенските парчиња.

Нежните нијанси на виолетова ќе внесат живост и топлина на вашиот стајлинг во студените денови. Па уверете се сами !

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *